Blog

Dip Powder sistem oblikovanja nohtov

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Lepi in urejeni nohti so še posebej pri ženskah zelo pomembni. Ne samo, da pričajo o naši urejenosti, ampak vlivajo tudi samozavest. V našem salonu smo klasično oblikovanje in podaljševanje nohtov z gel metodo zamenjali z metodo DIP POWDER.

Metoda DIP POWDER je nekakšen hibrid med gelom in akrilom. Je sistem nege nohtov, ki se lahko uporablja tako na naravnih nohtih kot tudi na umetnih. Njegove prednosti pred ostalimi postopki so številne.

POSTOPEK JE NEŠKODLJIV

Za barvanje z metodo DIP POWDER ne rabimo brusiti povrnjice nohta, razen, če to ni res nujno. Za barvanje se ne uporabljajo laki, ki bi vsebovali kemikalije, ampak posebni prah, ki vsebuje vitamin C in kalcij. Dodatna prednost je tudi ta, da pri nanosu nohta ne izpostavljamo UV svetlobi.

POSTOPEK JE NEBOLEČ

Postopek je popolnoma neboleč, ravno tako je neboleče in neškodljivo odstranjevanje.

POSTOPEK JE PRIMEREN ZA OBNOVO NOHTOV

Postopek je zelo primeren tudi za tiste osebe, ki so nagnjene k grizenju nohtov. Namreč, na njihove nohte se naredijo podaljški, ki se s posebnim silikonom prilepijo k naravnemu nohtu, z metodo DIP POWDER pa se spojijo in zgladijo. Postopek nohte okrepi in jih oskrbi z vitamini in kalcijem. Posledično nohti postanejo lepši in bolj močni, vi pa se v tem času odvadite grizenja.

NI STRUPEN

Prah, ki se uporablja za barvanje nohtov z metodo DIP POWDER je neškodljiv – še več, vsebuje vitamine in kalcij, kar vašim nohtom koristi.

BREZ VONJA

Nanašanje barve na nohte z metodo DIP POWDER je za razliko od ostalih postopkov popolnoma brez neprijetnega vonja, ki smo ga navajene od klasičnega lakiranja ali geliranja.

POSTOPEK JE HITER

Postopek podaljševanja in barvana z metodo DIP POWDER je precej hiter. Prvi korak je priprava nohtov na postopek. Odstraniti je potrebno lak, nohte porezati, pobrusiti, odstraniti obnohtno kožico. Potem se na konice nohtov dajo in zlepijo podaljški konic, ki se pobrusijo in obdelajo tako, da se njihova površina spoji z živim nohtom. Na spoj se nanese posebna tekočina, potem pa še posebni prašek, s katerim se zapolni površina nohta. Znova se nanese posebna plast barvnega laka, nakar se celotni noht pomoči v prah z barvo. Sledi nadlak, bleščice po želji.

LEPŠI NANOS

Pri postopku DIP POWDER se nohti ne barvajo, ampak se pomakajo v poseben prah, ki omogoča, ogromno različnih variacij obarvanja nohtov. Si želite 'ombre nohte'? Lahko jih dobite. Si želite nohte z bleščicami? Lahko dobite tudi te. Možnosti barvanja z metodo DIP POWDER je ogromno.  

Prednost je tudi enakomerni nanos pri katerem se ne vidijo poteze čopiča.

TRAJNOST

V primerjavi s klasičnim lakom in z gelom so nohti pobarvani z metodo DIP POWDER bolj trajen, v praških je dodan kalcij, kar je dobro za nohte, ki posledično postanejo manj lomljivi. Nohti so na pogled ravni, saj prašek zapolni vse morebitne brazde na nohtu in noht zravna, plast nanosa pa je tanjša kot pri gelu, zato noht izgleda skoraj tako, kot naravni, le bolj močen.

Barve so zelo obstojne in se ne razbarvajo, trajajo pa 3 – 4 tedne, potem pa obstaja možnost zapolnitve dela, kjer je noht zrasel ali pa popolno čiščenje.

 

Če želite več informacij, nas pokličite na eno izmed teh telefonskih številk 041 931 576 ali 059 923 567, preko katerih se lahko tudi naročite.

BJUTI® | lepota na enem mestu

 Naslov : Rogašovci 14, 9262 Rogašovci, Slovenija

 Email : bjuti@bjuti.si

 Telefon : 041 931 576

©2021 BJUTI ® - Registrirana blagovna znamka podjetja ZUMZUM. Designed By    ZUMZUM

Search