• bjuti masaža
  • bjuti masaža

Masaža

Masaža povzroča izločanje endorfinov (hormona sreče) v možganih. Kdo si danes ne želi biti vsaj malo srečnejši? To srečo lahko začutite pri nas. V prijetnem ambientu, ki ustavi čas in vas odpelje v druge dimenzije. Vsi smo preobremenjeni na vseh področjih, saj vsi od nas zahtevajo vedno več. Vendar smo lahko toliko bolj srečni, ker nam je vse to tako blizu, na dosegu roke.

Sprostite se ob soju sveč, prijetni glasbi in vonju eteričnih olj. Zagotavljamo vam, da se boste počutili prerojeni. Izberete lahko med različnimi masažami (ki se izvajajo ročno). Prepustite se spretnim rokam in si odpravite bolečine v mišicah in telesu. Odpravite nespečnost, izboljšate prekrvavitev in predvsem si umirite telo in duha. Masaže se med seboj razlikujejo predvsem po intenzivnosti na določenem delu telesa in namenu, ki ga želimo doseči.

Obiščite nas in se umaknite pred hitrim tempom življenja, sprostite se in pozabite na prenatrpan urnik in stres.

 

Torej sprostite se...

 

 

Vrste masaž

Klasična masaža

Masaža z olji, ki vam bo blagodejno vplivala na telo, sprostila vam bo mišice in tako se boste počutili bolje… izvajajo se različni gibi, prijetni na dotik...     

 

 

Čokoladna masaža

Je masaža s toplo čokolado,čokolada vam bo nahranila suho in oslabljeno kožo,ki je izčrpana zaradi stresa in drugih dejavnikov,po masaži bo koža dišeča in prijetno svilnato mehka.     

 

 

Masaža hrbta

Za vse, ki imate težave s hrbtenico. Z masažo hrbta bomo sprostili mišice na hrbtu.

 

Klasična masaža z aroma olji

Masaža z olji, ki vam bo blagodejno vplivala na telo, sprostila vam bo mišice in tako se boste počutili bolje… izvajajo se z različnimi toplimi aroma olji.