O nas

O NAS

Lepotni studio Bjuti ni klasični lepotni salon v katerega vstopite z namenom, da polepšate del svojega telesa. V Bjutiju poskrbimo za vaše celotno telo, poudarimo vaše prednosti, zakrijemo vaše slabosti in poskrbimo, da zasijete v najmočnejši in najlepši luči.

Damo vam več kot le zunanji videz. Vaša lepota, ki jo boste pri nas odkrili, se ne bo odražala le v vašem zunanjem izgledu, ampak v povečani samozavesti ter v boljšem zdravju tistih delov telesa za katere bomo poskrbeli.

Ko se boste odlično in sproščeno počutili v svoji koži, boste veliko bolj samozavestni, bolj produktivne, bolj družabne, zaradi vaše pozitivne energije, ki jo boste posledično izžarevale, pa se bodo odlično počutili tudi ljudje okoli vas.

Na enem mestu vam v Bjutiju ponujamo celotno nego telesa – od nege stopal, nohtov, rok, obraza, do sproščujoče masaže, spremembe pričeske in ličenja.

Skrbimo zato, da je vaše zadovoljstvo z nami konstantno, zato se trudimo ohranjati kakovostno storitev, ter vedno znova doseči in preseči vaša pričakovanja. Poleg kakovostne kozmetike, ki jo uporabljamo pri vseh naših storitvah in tretmajih, ter poglobljenega in vedno svežega znanja o sodobnih tehnikah, nas odlikuje tudi izjemen občutek za človeka, ter za vaše potrebe.

Ker se zavedamo, da je vsak človek individualen, ter, da je vsako telo zgodba zase, znamo prisluhniti in tudi ugoditi vašim potrebam in željam.

Stremimo k temu, da z vami oblikujemo partnerski odnos na dolgi rok in ne zgolj zveze enodnevnice.

Za vas bom po večini skrbela Mateja. Frizerstvo je moja strast že od rane mladosti, saj sem si že takrat želela postati frizerka. Kot majhna deklica sem urejala vse družinske člane, potem pa si želela postati nekaj, kjer lahko ustvarjaš in urejaš stranke po najnovejših modnih smernicah. Ker sem po naravi zelo kreativna in delavna, kljub vnemi pa zelo živahna, vam zagotavljam, da se boste v mojih rokah počutile čudovito. Vaše zadovoljstvo pa je tudi moja največja motivacija.
Moj moto ne hiti, ne delaj si skrbi, vzemi si čas zase in poskrbi za razvajanje ter sprostitev.

Lepotne specialistke

Bjuti team se predstavi

Mateja Lah
Mateja LahThe Boss
Nastja Rajsar
Nastja RajsarTerapevtka za vsa področja

MESEČNA AKCIJA - odpri svojo kodo za dodatnih 15% danes!

BJUTI® | lepota na enem mestu

 Naslov : Rogašovci 14, 9262 Rogašovci, Slovenija

 Email : bjuti@bjuti.si

 Telefon : 041 931 576

©2021 BJUTI ® - Registrirana blagovna znamka podjetja ZUMZUM. Designed By    ZUMZUM

Search