lash lifting

Si tudi ti ena izmed tistih, ki ne marajo svojih trepalnic in za volumen in ustrezno privihanost uporabljajo najrazličnejše pripomočke in izdatne količine maskare, katere delci potem po možnosti še pridejo v oči?

Naj se sliši še tako TOP SHOPovsko – mi imamo rešitev.

Skrivnost do lepih in dolgih trepalnic se skriva v metodi imenovani LASH LIFTING. Z njo bodo vaše trepalnice takšne, kot ste si vedno želele.

Kratke, redke in ravne trepalnice običajno kličejo po preobrazbi, saj si vse ženske želimo očarati s svojimi očmi. Pripomočki za vihanje, izdatna količina maskare ali celo umetne trepalnice niso rešitev, ki je primerna za daljše časovno obdobje. Sploh, če želimo biti lepe in brezhibno urejene vsak dan. Obstaja kar nekaj metod, ki poskrbijo za dolgotrajni učinek, ampak od nas je odvisno, če smo zanj pripravljene plačati ceno – tako finančno, kot tisto, ki se kaže v posledičnem uničenju lastnih trepalnic.

bjuti vihanje trepalnic rogašovci lashes lifting

LASH LIFTING je relativno nova metoda, ki da najboljšo kombinacijo vsega – za približno 6 do 8 tednov zaviha vaše trepalnice in jih ne poškoduje.

Zakaj se odločiti za lash lifting?

DOLGOTRAJNI UČINEK ZAVIHANIH TREPALNIC – Kako dolgo bo trajal učinek zavihanih trepalnic je odvisno od tega, kake so vaše trepalnice, lahko pa računate na učinek, ki bo trajal med 6 in 8 tedni. Z vašimi trepalnicami boste po metodi tako zadovoljne, da si boste postopek želele ponoviti. 

NA POSTOPEK SE NE RABITE POSEBEJ PRIPRAVLJATI – Edina priprava pred postopkom LASH LIFTINGA je čiščenje obraza. Pred postopkom morate imeti oči in trepalnice popolnoma očiščene  – na njih ne sme biti nobenih ličil, olj, krem.

PREPROST, HITER IN NEBOLEČ POSTOPEK – Celotni postopek lash lifta traja približno eno uro in ga lahko laično primerjamo s trajnim kodranjem las (trajno po domače). Za razliko od kemikalij, ki se uporabljajo pri klasičnih trajnah, je ta postopek veliko bolj varen in zdrav. Na čiste trepalnice se s posebno krtačko nanese posebna tinktura, ki mora biti na trepalnicah med 10 in 15 minut, vmes se suši, postopek pa se ponovi do dvakrat. Ves čas postopka morate imeti oči zaprte, kar je lahko za nekatere precej naporno, za druge pa tako sproščujoče, da med postopkom celo zaspijo.

REZULTAT, KI SI GA ŽELITE – Rezultat postopka so temnejše in lepo zavihane trepalnice katerih učinek traja do dva meseca.

PO POSTOPKU LAHKO UPORABLJATE VSA LIČILA – Ker gre samo za naravno vihanje vaših trepalnic, lahko nanje nanašate maskaro, ki bo poskrbela za bolj dramatičen učinek. Edina omejitev je, da morate pred nanosom počakati 24 ur. Prvih 24 ur je ključnih (enako kot pri trajnih) za obstojnost učinka. Prvih 24 ur si zato trepalnic ne smete zmočiti z vodo, ker sicer izničite učinek kodranja.

KLJUB VODI BO UČINEK ENAK – Po postopku LASH LIFTINGA se boste lahko ukvarjale tudi z mokrimi športnimi aktivnostmi – lahko plavate v bazenu, greste v savno, se potapljate,… pa bo privihan učinek enak.

UGODNA CENA V PRIMERJAVI Z OSTALIMI POSTOPKI – Cena postopka pri nas je že od 37 EUR naprej.

Scroll to Top