za vse priložnosti...

Make Up

Se odpravljate na pomemben dogodek na katerem želite blesteti? Si želite, da se bo vaša samozavest in lepota odražala tudi na obrazu in iskrila v očeh, tako, da boste med vsemi prisotnimi pustile vtis klasične lepotice?

Potem razmislite o ustreznem make-upu.

Upoštevali bomo vse vaše želje, ter vašo lepoto še dodatno poudarili na mestih, kjer je to potrebno, po potrebi pa zakrili tiste nepravilnosti na koži, za katere si včasih po tihem želite, da jih ne bi bilo.

Pri delu uporabljamo kvalitetno in dolgo obstojno kozmetiko, podkrepljeni z znanjem in z bogatimi dolgoletnimi izkušnjami iz področja ličenja pa vam bomo strokovno svetovali glede tega, kakšno ličenje je najbolj primerno za vaš obraz, ter za priložnost za katero ga potrebujete.

Ker se zavedamo, da še tako čudovito naličen obraz ne bo popoln, če ga bodo kazile neurejene obrvi in dlačice na nepravih mestih, vam svetujemo tudi, da se predhodno odločite za odstranjevanje dlačic in oblikovanje obrvi.

Zagotavljamo vam, da boste, ko se boste ob odhodu iz salona pogledale v ogledalo, ostale brez besed, salon pa boste zapustile s širokim nasmehom na obrazu in z lepimi spomini.

Scroll to Top