Nohtni

Studio

manikura in podaljševanje

NOHTOV

Urejene in negovane roke so naše zrcalo, negovani nohti in njihova oblika pa govorijo tisto posebno zgodbo, ki je velikokrat niti ne rabimo povedati z besedami.
Poskrbeli bomo, da bodo vaši nohti vedno urejeni, ter, da bo zgodba, ki jo bodo nemo govorili, vedno o vas govorila pozitivno.

Nudimo vam:

  • Osnovna manikura rok
  • Naravno utrjevanje nohtov z Dip powder sistemom ali gel laki
  • Lakiranje nohtov
  • Poslikava nohtov
  • Podaljševanje nohtov z Dip powder sistemom ali gel laki

 

OSNOVNA MANIKURA

To je naravna nega rok in nohtov, ki je namenjena tako ženskam, kot tudi moškim, s to razliko, da se moškim po poliranju nanese poseben lak z E vitaminom, ki omogoča nohtom naraven, brez-sijajen videz. Njen namen je ohraniti roke in nohte zdrave.
Zajema osnovno nego rok in nohtov. Pri tej negi oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in vanjo vtremo hranilno olje. Pika na i je masaža rok, po kateri boste dobile občutek popolne sproščenosti, vaše roke pa bodo dobile popolno mehkobo. Po želji vam nohte tudi nalakiramo z želenim barvnim odtenkov, ki jih je v naši barvni paleti ogromno.

Podaljševanje s prahom

DIP powder

Metoda DIP POWDER je nekakšen hibrid med gelom in akrilom. Je sistem nege nohtov, ki se lahko uporablja tako na naravnih nohtih kot tudi na umetnih. Njegove prednosti pred ostalimi postopki so številne.

POSTOPEK JE NEŠKODLJIV
Za barvanje z metodo DIP POWDER ne rabimo brusiti povrnjice nohta, razen, če to ni res nujno. Za barvanje se ne uporabljajo laki, ki bi vsebovali kemikalije, ampak posebni prah, ki vsebuje vitamin C in kalcij. Dodatna prednost je tudi ta, da pri nanosu nohta ne izpostavljamo UV svetlobi.

POSTOPEK JE NEBOLEČ
Postopek je popolnoma neboleč, ravno tako je neboleče in neškodljivo odstranjevanje.

POSTOPEK JE PRIMEREN ZA OBNOVO NOHTOV
Postopek je zelo primeren tudi za tiste osebe, ki so nagnjene k grizenju nohtov. Namreč, na njihove nohte se naredijo podaljški, ki se s posebnim silikonom prilepijo k naravnemu nohtu, z metodo DIP POWDER pa se spojijo in zgladijo. Postopek nohte okrepi in jih oskrbi z vitamini in kalcijem. Posledično nohti postanejo lepši in bolj močni, vi pa se v tem času odvadite grizenja.

bjuti nohtni studio dip powder manikura
bjuti podaljševanje nohtov

NI STRUPEN
Prah, ki se uporablja za barvanje nohtov z metodo DIP POWDER je neškodljiv – še več, vsebuje vitamine in kalcij, kar vašim nohtom koristi.

BREZ VONJA
Nanašanje barve na nohte z metodo DIP POWDER je za razliko od ostalih postopkov popolnoma brez neprijetnega vonja, ki smo ga navajene od klasičnega lakiranja ali geliranja.

POSTOPEK JE HITER
Postopek podaljševanja in barvana z metodo DIP POWDER je precej hiter. Prvi korak je priprava nohtov na postopek. Odstraniti je potrebno lak, nohte porezati, pobrusiti, odstraniti obnohtno kožico. Potem se na konice nohtov dajo in zlepijo podaljški konic, ki se pobrusijo in obdelajo tako, da se njihova površina spoji z živim nohtom. Na spoj se nanese posebna tekočina, potem pa še posebni prašek, s katerim se zapolni površina nohta. Znova se nanese posebna plast barvnega laka, nakar se celotni noht pomoči v prah z barvo. Sledi nadlak, bleščice po želji.

 

LEPŠI NANOS
Pri postopku DIP POWDER se nohti ne barvajo, ampak se pomakajo v poseben prah, ki omogoča, ogromno različnih variacij obarvanja nohtov. Si želite ‘ombre nohte’? Lahko jih dobite. Si želite nohte z bleščicami? Lahko dobite tudi te. Možnosti barvanja z metodo DIP POWDER je ogromno.

Prednost je tudi enakomerni nanos pri katerem se ne vidijo poteze čopiča.

TRAJNOST
V primerjavi s klasičnim lakom in z gelom so nohti pobarvani z metodo DIP POWDER bolj trajen, v praških je dodan kalcij, kar je dobro za nohte, ki posledično postanejo manj lomljivi. Nohti so na pogled ravni, saj prašek zapolni vse morebitne brazde na nohtu in noht zravna, plast nanosa pa je tanjša kot pri gelu, zato noht izgleda skoraj tako, kot naravni, le bolj močen.

Barve so zelo obstojne in se ne razbarvajo, trajajo pa 3 – 4 tedne, potem pa obstaja možnost zapolnitve dela, kjer je noht zrasel ali pa popolno čiščenje.

bjuti podaljševanje nohtov rogašovci
Scroll to Top