bjuti

Masaža

V napornem tempu življenja je masaža tisti luksuz, ki si ga želimo večkrat privoščiti. Razlogov je veliko. Eden izmed njih je tudi ta, da masaža povzroča izločanje endorfinov (hormona sreče) v možganih. Le kdo si danes ne želi biti vsaj malo srečnejši? In to srečo lahko začutite pri nas.

Naše maserke vas bodo masirale v prijetnem ambientu, kjer se čas ustavi. S svojimi spretnimi prsti vas ob soju sveč, prijetni glasbi in ob vonju eteričnih olj popeljejo v druge dimenzije. Po končani masaži se boste počutili prerojeni – odpravili boste bolečine v mišicah in telesu, nespečnost, izboljšali boste prekrvavitev, in predvsem umirili telo in duha.

V Bjutiju lahko izbirate med večimi različnimi masažami, ki se izvajajo ročno, razlikujejo pa se glede na intenzivnost na določenem delu telesa in glede na namen, ki ga želimo doseči.

Obiščite nas, se sprostite in se za nekaj minut umaknite hitremu tempu življenje in natrpanim urnikom.

KLASIČNA MASAŽA
Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, ki se prilagajajo glede na velikost, obliko in trdoto mišic.

Masaža v Bjutiju se začne vedno na hrbtu. Maserka najprej pogladi in ogreje mišice na hrbtu, nato poišče napete predele in jih z ustreznimi prej omenjenimi masažnimi tehnikami globinsko prekrvavi, ter poskrbi, da se zmehčajo.

Sledi masaža stopal in nog zadaj, nato se še zmasirajo noge spredaj, ter roke.
Pozitivnih učinkov klasične masaže je veliko. Izboljšuje prekrvavitev, izboljša krvni obtok, učinek je najprej viden na koži, z njo namreč izboljšamo presnovo in krožno dihanje.

MASAŽA HRBTA
Poznate tisti občutek olajšanja, ki ga doživite po masaži razbolelega hrbta? Kar naenkrat se vam zdi, da ste za skalo lažji in občutek brez bolečin je za tiste, ki so jim bolečine v hrbtu stalnica, nepopisno lep.

Ker se zavedamo, da vsakodnevna nepravilna drža, ter večurno sedeče delo na vaš hrbet ne vplivajo najboljše in na dolgi rok pomenijo bolečine v hrbtu, vam v udobju našega salona breme bolečine odstranimo z masažo celotnega hrbta. Najprej vam maserka mišice pogladi in ogreje, potem poišče dele, kjer so napetosti, ter jih z raznimi masažnimi tehnikami odpravi, posledično pa odpravi tudi vašo bolečino.

Scroll to Top